Aanbod

Life Changing Coaching traject

Vind jij het ook zo moeilijk om zonder piekeren en stress door het leven te gaan?

Kortom, als deze situatie nog langer duurt, is het honderd procent zeker dat er een punt komt waarop je dit niet meer volhoudt.

Er moet iets gaan gebeuren. Hoe ver wil je het laten komen?

Jij weet ook wel dat, als je nu niets verandert, je steeds minder je draai zal vinden en het steeds minder goed met jou zal gaan ondank dat je je best blijft doen.

Je werk en uitdagingen zullen je steeds meer energie gaan kosten door stress en drukte. Je zal steeds minder controle gaan krijgen.

Hoe lang blijf je nog doorgaan met dat jij geen hulp mag vragen?

Hoe lang moet je het nog benauwd hebben voordat je actie gaat ondernemen? Tot wanneer wacht je?

Het zou toch eeuwig zonde zijn als je met piekeren en stress alleen mee bleef rond lopen en er niets aan zou doen?

Time for a change! Resultaten uit het verleden bieden nu wel garantie voor de toekomst. Als je maar blijft doen wat niet werkt voor jou, blijf je hetzelfde houden. Dat is de definitie van waanzin!

Dus als je klaar bent om nu ‘in één keer goed een life change te maken’, houd je aandacht er dan vooral heel even bij! Zelfs als je denkt dat je al over alle kennis beschikt om te veranderen of als je denkt dat échte verandering niet bestaat.

Stap voor stap plan naar rust, ruimte en balans

Wat nu als ik je een stap voor stap coaching traject geef waarmee je leert om in controle te zijn? Niet zomaar in controle, maar een manier van leven waarbij je rust in je hoofd en overzicht hebt. En dat je door kunt laten gaan voor de rest van je leven.

Als je een simpel plan krijgt wat je dagelijks kunt volgen; niet ingewikkeld, geen rocket science. Gewoon het plan volgen en iedere dag beter worden in de uitvoering ervan. Zodat de resultaten ook steeds beter worden. Hoe klinkt dat?

Praktische tips en strategieën (Ja, jij wilde rust in je hoofd hé? Daar hoort een strategie bij), geen oeverloos genavelstaar, of praten over al je ellende. Meteen bij de eerste oefening resultaat. Overzicht in je leven en zelf aan het roer gaan staan, in plaats van geleefd worden.

Ik hou van simpel. Ik hou van eenvoudige praktische psychologie. Ik hou me aan de feiten en gebruik mijn verstand én mijn intuïtie. Daarom zul je tijdens de coaching steeds zoiets hebben van ‘hé dit gaat over mij en zó kan ik het ook!’.
Want als ik het kan kun jij het ook. En dat ga ik je leren!

Continuïteit en ‘onder-je-huid’ alarm!

Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats. Er zijn mensen die 1 sessie met mij al veel vinden. Ik ga namelijk onder je huid zitten. Laat staan 8 sessies! Om de twee weken, ook dat nog. En tussendoor ook nog app- en mail-contact. Dat is 3 maanden sámen aan de bak. Serieus, het zal een life changing periode zijn.

Vanwege de inzichten, het tempo, de eyeopeners, de confrontaties en de praktische oefeningen die je meteen gaat toepassen. Je zult je in het begin in een vreemde omgeving voelen. Je zult het wellicht eng vinden en daarna ook om jezelf kunnen lachen. Van ‘hé, er komt rust?’ gaan naar ‘mij krijg je niet meer gek’ En dat alles in zo’n 3 maanden, óók omdat je kunt doorlopen op de ingeslagen weg. Een waterdicht plan dat je daarna je hele leven kunt gebruiken om in balans te blijven. Als je zegt ‘kom maar op, ik ben er klaar voor (of mee)’ dan is de volgende simpele stap het drukken op de knop die hieronder staat.

Dit krijg je:

 • Een waterdicht plan dat je je gehele leven kunt gebruiken om van je piekeren af te komen en de rust in je hoofd te behouden.
 • Eye-openers, out of the box denken en een berg inspiratie waarmee je direct aan de slag gaat.
 • Een hoog opgeleide Mindfulcoach met meer dan 15 jaar ervaring, die met haar getrainde intuïtie jou waanzinnig kan aansturen.
 • Ik hou je liefdevol een spiegel voor en laat je heel duidelijk zien waar je jezelf op dit moment aan het saboteren bent. En ja, dat kan soms confronterend zijn!
 • Een rechtdoorzee-benadering: ik ben niet altijd aardig, wel altijd eerlijk.
 • Geen ingewikkeld gedoe, ik hou van simpel en concreet.
 • Ik ben allergisch voor excuses, daar kom je bij mij dus ook niet mee weg. Maar dat moet je zelf ook niet meer willen.

In je eentje een gedragsverandering bewerkstelligen, is niet te doen. Misschien wéét je wel hoe het werkt, maar je bent nog niet in actie gekomen. Dan zeg ik: ‘Niet goed bezig!’ Zolang je nog niet consistent in actie bent gekomen, doe je namelijk niets. ‘Weten en niet doen is hetzelfde als niet weten’.

De kennis en inspiratie komt van mij, voor de uitvoering
en het succes zorg jij!

3 maanden waterdicht plan met alles ‘erop en eraan om tot rust te komen én te blijven’.
Goed plan of niet?

Praktisch

 1. We gaan meteen bij het gratis intake gesprek al aan de slag. Als je daarna door wil gaan, lopen we vanaf dan gewoon verder. Ik wil namelijk elke minuut die we samen doorbrengen gebruiken voor resultaat. En daarmee besparen we weer tijd tijdens onze eerste sessie.
 2. Zo wil ik óók dat bij het eindresultaat je gedrag écht is verandert. Dat je van overzicht in je hoofd een gewoonte hebt gemaakt, doordat je van je acties een discipline hebt gemaakt. Onderzoeken wijzen uit dat een échte gedragsverandering minstens 66 dagen kost en daarom duurt dit programma zo’n 3 maanden.
 3. Uiteraard stel jij je (meetbare) doelen op. Dat zorgt er voor dat we samen weten wat je wil bereiken en dat de neuzen dezelfde kant op staan. Mag ik daarbij even trots zeggen dat bij meer dan 100 coachees ruimschoots alle doelstellingen of meer zijn behaald?
 4. Nadat we met de eerste sessie gestart zijn ontvang je een opdracht voor het begin van de dag en ook een paar acties voor overdag. Wat denk je dat er verandert als je 3 maanden lang bij de start van de dag én ook gedurende dag, door mij geïnspireerd wordt en daardoor deze acties blijft uitvoeren?
 5. Iedere 2 weken krijg je een coaching-sessie van ander half uur. Het zal dan kwartjes regenen en ik durf niet te beloven dat ik dan niet uitloop.
 6. Ik help jou je doelen te bereiken die je hebt gesteld. We nemen daar 8 sessies voor. Tussen door ben ik bereikbaar voor vragen en hou ik je tussendoor met (app- en mail)contact op koers
 7. Uniek aan de sessies: van elke sessie maken we een geluidsopname. Aan de hand van de opname maak je een verslag zodat wij allebei weten dat je de kennis en eye-openers of inzichten goed verwerkt hebt. Het resultaat: Je vergeet nooit meer wat we in de sessies hebben besproken. Hoe fijn is dat?
 8. Na elk sessie-verslag krijg je op maat gesneden feedback. Met nóg meer inzichten en inspiratie kan je in de tussen liggende week verder op de ingeslagen weg naar overzicht en rust.
 9. Alles wat je in dit traject leert, pas je direct toe in je dagelijks leven. Zodat alles wat je leert zich vanzelf verankert tot een levensstijl. Je doet dus niet alleen maar wat inzichten op in een coachingskamertje. Je gaat deze juist in je dagelijks leven toepassen, waardoor die inzichten daadwerkelijk voor jou gaan werken!
 10. Alleen aanmodderen: dat werkt niet. Als we onderweg merken dat je niet op het goede spoor zit, kun je direct bij mij aan de bel trekken. Dat betekent niet dat je achterover kunt hangen, maar wel dat je van mij extra support krijgt via app of telefoon tussen de sessies door. Ik geloof namelijk in dat je het wel zélf moet doen, maar niet alleen!
 11. Na 3 maanden ontvang je je eigen persoonlijke coachboek dat jou na afloop van het traject nog steeds bij de les houdt. Is dat bijzonder? Jazeker, want deze is praktisch én op maat gesneden. En zo’n handboek krijg je nergens anders. Eerdere coachees zeggen dat alleen dit handboek al de investering ruimschoots waard is, dus mocht je nog een extra argument nodig hebben om op de knop te drukken. Bij deze. Het boek zorgt voor hyperfocus, evaluatie en je gaat mega efficiënt leren.
 12. En als ik tot slot nog iets bedenk waarvan ik denk ‘dat kan ook nog bij mijn aanbod om jou te helpen’ dan zal ik het niet nalaten om dat ook te leveren. Ik ben de koningin van het ‘extra geven’.

Jij in controle

Na dit traject sta jij aan het roer en heb je daarnaast de tools om in balans te blijven staan! Je weet hoe je je hoofd kunt aansturen voor rust, overzicht en gevoel van controle. En je hebt weer energie en focus om die dingen aan te pakken die jij belangrijk vindt.


Deze kans wil je toch niet missen? Weer rust in je hoofd en goed kunnen functioneren? Dat gun ik je van harte!
Laten we eerlijk zijn, als je zélf had kunnen veranderen, dan had je het al gedaan. Veranderen doe je wel zelf, maar niet alleen. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Neem dan nu contact met mij op!

Waarom heb je nog niet gekozen?

 • Je denkt dat het toch wel weer overwaait.
  Niets gaat zo maar opeens over, je zal echt iets ánders moeten gaan dóen om andere resultaten en toekomst te krijgen.
 • Je denkt dat je hoofd uiteindelijk wel met een oplossing komt.
  Je hoofd is waarschijnlijk datgene dat nu de meeste problemen veroorzaakt. Bijna nergens anders leer je zó strategisch en praktisch hoe je dat hoofd vóór je kan laten werken. Blijven piekeren helpt niet. Zomaar wat aanrommelen ook niet.
 • Je denkt dat je het alleen moet doen, zonder hulp.
  Je blinde vlek zelf blind bekijken is niet te doen. Ik zeg altijd: “je moet het wel zélf doen, maar niet alleen” en heus dat maak ik waar.
 • Je schaamt je ervoor om hulp te vragen.
  Wist je niet dat hulp vragen een teken van kracht is? Ik denk dat stil of miserabel in een hoekje blijven zitten, niet zo slim is..
 • Je denkt dat het te veel tijd kost om te veranderen.
  In deze coaching ga je vanaf stap 1 het resultaat bemerken en zou dit zomaar de beste reis van je leven kunnen zijn. Time flies when you are having fun! Wat zijn 8 sessies op een mensenleven? Niets toch?
 • Je denkt dat hardlopen je ook wel zal helpen.
  Bewust gaan bewegen is hartstikke goed! Maar het zal niet jouw vaste gedachtepatroon veranderen. Je hoofd zal misschien even afgeleid worden, maar daarna weer vrolijk door gaan!
 • Je vindt 3 maanden te lang duren.
  Bedenk dat, als je werkelijk een verandering wil maken, dat je dat niet zomaar in een middagje hebt gefixt. Als je een blijvend positieve verandering in je gedrag wil doorvoeren, heeft dat écht meer tijd nodig. Maar ik beloof je dat je daadwerkelijk met ander gedrag naar huis gaat als je met mij aan de slag gaat.
 • Je vindt dit 1-op-1 trainingstraject te duur.
  Heb je al bedacht wat een burn-out of disfunctioneren je kost? En wáár krijg je zo’n afgestemde persoonlijke begeleiding die álle technieken zó integreert dat het hout snijdt? Niet bij de GGZ, toch?
 • Je vindt het vervelend dat je zomaar emotioneel kan worden en je schaamt je daarvoor.
  Als je je emoties onderdrukt, gaan ze een eigen leven leiden. Dan komen ze op de meest onhandige momenten tevoorschijn: iets wat je al veel te vaak hebt meegemaakt. In een veilige omgeving er geroutineerd en simpel mee aan de slag gaan doet veranderen.
 • Je wil liever op een (GGZ-)wachtlijst staan, want dan lijkt het alsof je er iets aan doet.
  Keep on dreaming. Enne.. op een wachtlijst staan verandert niets.
 • Je kan je niet voorstellen dat er een geschoolde coach/psycholoog bestaat die jou ook als je thuis bent kan begeleiden en voor je klaar staat.
  Als je écht gedragsverandering wil, heb je iemand nodig die je er doorheen helpt wanneer het tegenzit. Iemand die kwaliteit levert. Iemand die er is en het ook begrijpt vóórdat je vastloopt, zodat je door kan blijven stappen op je pad omhoog.

Jij hebt een keuze

Na dit traject sta jij aan het roer en heb je daarnaast de tools om in balans te blijven staan! Je weet hoe je je hoofd kunt aansturen voor rust, overzicht en gevoel van controle. En je hebt weer energie en focus om die dingen aan te pEn voor je een besluit neemt. Er komt géén beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘dat gedoe en stress’ zijn.

Pak je moment en maak je leven anders.

Dit zijn de mensen die je voor zijn gegaan en die ik heb geholpen en die zelfs na jaren later, nog steeds effect hebben van de training.

Afgelopen maanden heb ik op diverse manieren coaching gekregen van Floriette en haar ingehuurd voor collega’s in mijn team. Ik heb Haar leren kennen als een coach die met veel passie, vertrouwen en persoonlijke aandacht haar expertise overbrengt. De coaching heeft mij inzicht gegeven hoe ik beslissingen op mijn gevoel kan nemen en wat ik daarvoor nodig heb. Bij collega’s ervaar ik meer rust, zelfvertrouwen en werken op gevoel, waardoor ze meer in hun kracht komen te staan.

Ik kijk weer uit naar een volgende samenwerking!

Tom Lansink

Dankzij de begeleiding van Floriëtte, heb ik geleerd waar mijn grenzen liggen en vooral wat ik nu ècht belangrijk vind. Floriëtte leerde mij bewust mijn gevoel effectiever toe te passen in mijn dagelijks leven, zowel in mijn werk als privé. Hierdoor werk ik nu efficiënter en ook privé loopt het lekkerder.

Ik heb Floriëtte leren kennen als iemand die mij goed aanvoelt en mij enorm goed doorziet. Ze is duidelijk, recht-door-zee en heeft humor. Ik zou iedereen aanraden om deze uitdaging met Floriëtte aan te gaan! Floriëtte heeft mij weer in contact gebracht met onontgonnen mogelijkheden in mij en ik gebruik het nog steeds. Ze heeft een blijvende positieve indruk gemaakt en ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.

Mark Hanegraaf

Als manager heb ik mogen ervaren welke grote en blijvende veranderingen Floriëtte teweeg brengt bij haar coachees. Met een brede blik en vanuit een mensgerichte aanpak weet Floriëtte met hoofd en hart verbinding te maken met mensen.

Vanuit verbinding en vertrouwen vindt een grondige oorzaakanalyse plaats en gaan collega’s met praktische en concrete oefeningen aan de slag. Dit volgens een duidelijk stramien waarin verwachtingen goed worden gemanaged en heldere afspraken worden gemaakt. Doordat coachees direct zelf aan de slag gaan, ervaren ze snel voordelen en vreugde van zaken anders doen. Dit maakt dat mensen ervaren wat het ‘andere’ gedrag ze oplevert en graag verder willen ontwikkelen om zich de veranderingen echt eigen te maken.

Bas Bruining

Floriëtte heeft mij een tijd gecoacht in een periode dat ik op mijn werk niet goed in mijn vel zat. In een turbulente ICT-omgeving met een hoge werkdruk, kropte ik mijn frustraties op en was er een negatief zelfbeeld ontstaan.

Door haar coaching is er bewustwording in gang gezet over mijn zelfbeeld en daaraan gekoppeld mijn gedrag. Ik heb bij haar handvatten gekregen om hieraan te werken. Daardoor heb ik positieve stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Enthousiasme, directheid, praktische aanpak, plezier en humor zijn woorden die passen bij de coaching van Floriëtte. Deze coaching heeft iets moois in gang gezet en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Harold Bontekoe

Floriëtte kan je in zeer korte tijd zodanig ‘uit je hoofd en in je lijf’ laten zakken, dat managen vanuit kracht en zachtheid mogelijk wordt, waar vaak angst en afgeslotenheid overheerst. Door deze fundamenteel andere manier van ‘zijn’ , is mijn effectiviteit veel groter. Ik ben in staat zeer zware opdrachten in politiek moeilijke omstandigheden uit te voeren. Ik ervaar hierdoor minder stress en ‘raak geen energie kwijt’.

Wim de Boer

Dankzij Floriëtte heb ik mijzelf beter leren kennen. Nu heb ik meer focus minder stress en ben ik instaat om effectiever maar vooral ook gelukkiger door het leven te gaan. Hiervoor ben ik haar enorm dankbaar Floriëtte heeft mij geholpen dingen in mijzelf te ontdekken die ik hiervoor niet kende. Dit geeft mij een vertrouwen en een focus als nooit tevoren. Floriëtte is ook na het afronden van ons traject betrokken en behulpzaam ze is altijd bereid om te helpen dit zit diep in haar persoonlijkheid.

Ivo Reitsma

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Floriëtte omdat ik volledig vastliep in mijn werk en privéleven. Dit kwam omdat ik alleen maar vanuit mijn hoofd leefde, perfectionistisch was en vooral deed wat anderen van mij verwachtten. Het resultaat was een burn-out op jonge leeftijd. Ik ben ontzettend blij dat ik precies op dit punt in mijn leven Floriëtte heb leren kennen.

 Het traject bij Floriëtte is voor mij life changing geweest. Ik kan met trots zeggen dat ik uit mijn burn-out ben gekomen en zelfs een ander carrièrepad ben ingeslagen dat veel beter bij mij past en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Marileen Driesprong

Tijdens coaching sessies observeert Floriëtte scherp en weet ze haar kritische beeld goed en duidelijk onder woorden te brengen. Ze creëert een veilige en prettige sfeer waarin ze op een directe en duidelijke wijze de vinger op de zere plek legt. Floriëtte is uniek in haar inzicht en analyse over de wijze waarop je met je eigen energie omgaat en hoe je die inzet. Ze maakt het inzichtelijk wat dat met jezelf en met je omgeving doet.

Met deze kennis, de oefeningen die je meekrijgt en de harde afspraken die Floriëtte met je maakt, vergroot je je effectiviteit, terwijl je plezier houdt in je werk en privé leven. Voor mensen die in zeer uitdagende omgeving werken en leven, waar grote belangen op het spel staan, is coaching van Floriëtte een aanrader.

Klaas de Waal

Het gehele programma is life changing.

Ik deel op unieke wijze de exacte kennis die mij de zin in leven heeft teruggegeven.

De resultaten zijn écht onbetaalbaar!

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen? Hoeveel stress wil je nog meer?
Als je nog steeds, of liever gezegd nu écht met je zelf aan de slag wilt, laat mij je dan helpen.

Nú kun je ervoor kiezen om meer rust te krijgen.
Kies voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

In dit gesprek kunnen we samen zien wat ik voor je kan betekenen.

06 28 67 63 19