Wil je ook snappen waarom Bmindful nou beter werkt?

Veel opleidingen

Ik had genoeg opleidingen gevolgd: van een universitaire studie (psychologie), via mindfulnesstraining en yogaopleiding (4 jaar) tot aan psychotherapie opleiding (en nóg meer).

Toepassen tot een wonder

En toen kreeg ik een auto ongeluk in 2009 waarna ik niet meer mijn analytische hoofd kon gebruiken. Ik kon niets meer overzien. Dokters voorspelden mij jaren van herstel en ik was een emotioneel en psychisch wrak. Maar door simpel toe te passen wat ik al die jaren geleerd had (mijn huidige Bmindful-theorie) was ik in één jaar hersteld. Dat wonder had niemand verwacht. Ik was weer in controle.

In mijn filmpje over controle leg ik de Bmindful-theorie uit, zodat ook jij kunt weten waar de sleutel ligt.

De Bmindful theorie

Herken je dit?

  • Je Wil je minder stress, minder spanning in je lijf, minder piekeren
  • Je wil aan het roer staan van je leven, in controle zijn
  • Je wil energie overhouden om plezier te maken en te genieten
  • Je wil van overleven naar Leven

Met de Bmindful-theorie heb ik deze cliënten ook geholpen:

Floriëtte heeft mij fantastisch geholpen bij mijn sprong in persoonlijke ontwikkeling, geweldig bedankt daarvoor!

Iedereen die ook met haar gewerkt heeft, zal zich herkennen als ik zeg dat ze me letterlijk met beide benen op de grond heeft gezet. Als je nieuwsgierig bent wat ik daarmee bedoel, dan wil ik Floriëtte van harte aanbevelen om het zelf te ontdekken.

Ton Geerts

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Floriëtte omdat ik volledig vastliep in mijn werk en privéleven. Dit kwam omdat ik alleen maar vanuit mijn hoofd leefde, perfectionistisch was en vooral deed wat anderen van mij verwachtten. Het resultaat was een burn-out op jonge leeftijd. Ik ben ontzettend blij dat ik precies op dit punt in mijn leven Floriëtte heb leren kennen. Toeval bestaat niet, of wel?

Het traject bij Floriëtte is voor mij life changing geweest. Ik kan met trots zeggen dat ik uit mijn burn-out ben gekomen en zelfs een ander carrièrepad ben ingeslagen dat veel beter bij mij past, namelijk coaching. De lessen die ik bij Floriëtte heb geleerd, vormen vandaag de dag de basis van mijn eigen coachingpraktijk en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Floriëtte is een coach van ongekende kwaliteit. Ze is scherp op de essentie, hoort de kleinste details van wat je zegt en is niet bang om je daarmee te confronteren. Ze helpt je uit de maalstroom van denken en piekeren en helpt je weer helder te krijgen wat nu echt belangrijk voor je is.

In een tijd waarin zo veel onzekerheid is, helpt Floriëtte om het vertrouwen in jezelf (terug) te vinden, waardoor je het leven weer aankunt. En dat alles op een heel warme en praktische manier. Ik beveel Floriëtte van harte aan!

Marileen Driesprong

Floriëtte kan je in zeer korte tijd zodanig ‘uit je hoofd en in je lijf’ laten zakken, dat managen vanuit kracht en zachtheid mogelijk wordt, waar vaak angst en afgeslotenheid overheerst. Door deze fundamenteel andere manier van ‘zijn’ , is mijn effectiviteit veel groter. Ik ben in staat zeer zware opdrachten in politiek moeilijke omstandigheden uit te voeren. Ik ervaar hierdoor minder stress en ‘raak geen energie kwijt’.

Wim de Boer

Als manager heb ik mogen ervaren welke grote en blijvende veranderingen Floriëtte teweeg brengt bij haar coachees. Met een brede blik en vanuit een mensgerichte aanpak weet Floriëtte met hoofd en hart verbinding te maken met mensen.

Vanuit verbinding en vertrouwen vindt een grondige oorzaakanalyse plaats en gaan collega’s met praktische en concrete oefeningen aan de slag. Dit volgens een duidelijk stramien waarin verwachtingen goed worden gemanaged en heldere afspraken worden gemaakt. Doordat coachees direct zelf aan de slag gaan, ervaren ze snel voordelen en vreugde van zaken anders doen. Dit maakt dat mensen ervaren wat het ‘andere’ gedrag ze oplevert en graag verder willen ontwikkelen om zich de veranderingen echt eigen te maken.

Eindresultaat is dat mensen het goede behouden en zich ontwikkelen op de elementen waar ze last van hebben; niet omdat het moet maar omdat ze zelf ervaren hoe fijn het is. Ze krijgen meer plezier en vreugde in hun leven.

Bas Bruining

Tijdens coaching sessies observeert Floriëtte scherp en weet ze haar kritische beeld goed en duidelijk onder woorden te brengen. Ze creëert een veilige en prettige sfeer waarin ze op een directe en duidelijke wijze de vinger op de zere plek legt.

Floriëtte is uniek in haar inzicht en analyse over de wijze waarop je met je eigen energie omgaat en hoe je die inzet. Ze maakt het inzichtelijk wat dat met jezelf en met je omgeving doet. Met deze kennis, de oefeningen die je meekrijgt en de harde afspraken die Floriëtte met je maakt, vergroot je je effectiviteit, terwijl je plezier houdt in je werk en privé leven. Voor mensen die in zeer uitdagende omgeving werken en leven, waar grote belangen op het spel staan, is coaching van Floriëtte een aanrader.

Klaas de Waal

Wil je ook gebruik maken van mijn Bmindful-theorie om meer rust krijgen in je hoofd en ook te gaan genieten van het leven?

Neem nu vrijblijvend contact met mij op!

Bel Bmindful op: 06-28676319