Wil je ook snappen waarom Bmindful nou beter werkt?

Veel opleidingen

Ik had genoeg opleidingen gevolgd: van een universitaire studie (psychologie), via mindfulnesstraining en yogaopleiding (4 jaar) tot aan psychotherapie opleiding (en nóg meer).

Toepassen tot een wonder

En toen kreeg ik een auto-ongeluk in 2009 waarna ik niet meer mijn analytische hoofd kon gebruiken. Ik kon niets meer overzien. Dokters voorspelden mij jaren van herstel en ik was een emotioneel en psychisch wrak. Maar door simpel toe te passen wat ik al die jaren geleerd had (mijn huidige Bmindful-theorie) was ik in één jaar hersteld. Dat wonder had niemand verwacht. Ik was weer in controle.

In mijn filmpje over controle leg ik de Bmindful-theorie uit, zodat ook jij kunt weten waar de sleutel ligt.

De Bmindful theorie

Herken je dit?

  • Je wil je minder stress, minder spanning in je lijf, minder piekeren.
  • Je wil aan het roer staan van je leven, in controle zijn.
  • Je wil energie overhouden om plezier te maken en te genieten.
  • Je wil van overleven naar Leven.

Met de Bmindful-theorie heb ik deze cliënten ook geholpen:

Afgelopen maanden heb ik op diverse manieren coaching gekregen van Floriette en haar ingehuurd voor collega’s in mijn team. Ik heb Haar leren kennen als een coach die met veel passie, vertrouwen en persoonlijke aandacht haar expertise overbrengt. De coaching heeft mij inzicht gegeven hoe ik beslissingen op mijn gevoel kan nemen en wat ik daarvoor nodig heb. Bij collega’s ervaar ik meer rust, zelfvertrouwen en werken op gevoel, waardoor ze meer in hun kracht komen te staan.

Ik kijk weer uit naar een volgende samenwerking!

Tom Lansink

Dankzij de begeleiding van Floriëtte, heb ik geleerd waar mijn grenzen liggen en vooral wat ik nu ècht belangrijk vind. Floriëtte leerde mij bewust mijn gevoel effectiever toe te passen in mijn dagelijks leven, zowel in mijn werk als privé. Hierdoor werk ik nu efficiënter en ook privé loopt het lekkerder.

Ik heb Floriëtte leren kennen als iemand die mij goed aanvoelt en mij enorm goed doorziet. Ze is duidelijk, recht-door-zee en heeft humor. Ik zou iedereen aanraden om deze uitdaging met Floriëtte aan te gaan! Floriëtte heeft mij weer in contact gebracht met onontgonnen mogelijkheden in mij en ik gebruik het nog steeds. Ze heeft een blijvende positieve indruk gemaakt en ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.

Mark Hanegraaf

Als manager heb ik mogen ervaren welke grote en blijvende veranderingen Floriëtte teweeg brengt bij haar coachees. Met een brede blik en vanuit een mensgerichte aanpak weet Floriëtte met hoofd en hart verbinding te maken met mensen.

Vanuit verbinding en vertrouwen vindt een grondige oorzaakanalyse plaats en gaan collega’s met praktische en concrete oefeningen aan de slag. Dit volgens een duidelijk stramien waarin verwachtingen goed worden gemanaged en heldere afspraken worden gemaakt. Doordat coachees direct zelf aan de slag gaan, ervaren ze snel voordelen en vreugde van zaken anders doen. Dit maakt dat mensen ervaren wat het ‘andere’ gedrag ze oplevert en graag verder willen ontwikkelen om zich de veranderingen echt eigen te maken.

Bas Bruining

Floriëtte heeft mij een tijd gecoacht in een periode dat ik op mijn werk niet goed in mijn vel zat. In een turbulente ICT-omgeving met een hoge werkdruk, kropte ik mijn frustraties op en was er een negatief zelfbeeld ontstaan.

Door haar coaching is er bewustwording in gang gezet over mijn zelfbeeld en daaraan gekoppeld mijn gedrag. Ik heb bij haar handvatten gekregen om hieraan te werken. Daardoor heb ik positieve stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Enthousiasme, directheid, praktische aanpak, plezier en humor zijn woorden die passen bij de coaching van Floriëtte. Deze coaching heeft iets moois in gang gezet en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Harold Bontekoe

Floriëtte kan je in zeer korte tijd zodanig ‘uit je hoofd en in je lijf’ laten zakken, dat managen vanuit kracht en zachtheid mogelijk wordt, waar vaak angst en afgeslotenheid overheerst. Door deze fundamenteel andere manier van ‘zijn’ , is mijn effectiviteit veel groter. Ik ben in staat zeer zware opdrachten in politiek moeilijke omstandigheden uit te voeren. Ik ervaar hierdoor minder stress en ‘raak geen energie kwijt’.

Wim de Boer

Dankzij Floriëtte heb ik mijzelf beter leren kennen. Nu heb ik meer focus minder stress en ben ik instaat om effectiever maar vooral ook gelukkiger door het leven te gaan. Hiervoor ben ik haar enorm dankbaar Floriëtte heeft mij geholpen dingen in mijzelf te ontdekken die ik hiervoor niet kende. Dit geeft mij een vertrouwen en een focus als nooit tevoren. Floriëtte is ook na het afronden van ons traject betrokken en behulpzaam ze is altijd bereid om te helpen dit zit diep in haar persoonlijkheid.

Ivo Reitsma

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Floriëtte omdat ik volledig vastliep in mijn werk en privéleven. Dit kwam omdat ik alleen maar vanuit mijn hoofd leefde, perfectionistisch was en vooral deed wat anderen van mij verwachtten. Het resultaat was een burn-out op jonge leeftijd. Ik ben ontzettend blij dat ik precies op dit punt in mijn leven Floriëtte heb leren kennen.

 Het traject bij Floriëtte is voor mij life changing geweest. Ik kan met trots zeggen dat ik uit mijn burn-out ben gekomen en zelfs een ander carrièrepad ben ingeslagen dat veel beter bij mij past en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Marileen Driesprong

Tijdens coaching sessies observeert Floriëtte scherp en weet ze haar kritische beeld goed en duidelijk onder woorden te brengen. Ze creëert een veilige en prettige sfeer waarin ze op een directe en duidelijke wijze de vinger op de zere plek legt. Floriëtte is uniek in haar inzicht en analyse over de wijze waarop je met je eigen energie omgaat en hoe je die inzet. Ze maakt het inzichtelijk wat dat met jezelf en met je omgeving doet.

Met deze kennis, de oefeningen die je meekrijgt en de harde afspraken die Floriëtte met je maakt, vergroot je je effectiviteit, terwijl je plezier houdt in je werk en privé leven. Voor mensen die in zeer uitdagende omgeving werken en leven, waar grote belangen op het spel staan, is coaching van Floriëtte een aanrader.

Klaas de Waal

Wil je ook gebruik maken van mijn Bmindful-theorie om meer rust krijgen in je hoofd en ook te gaan genieten van het leven?

Neem nu vrijblijvend contact met mij op!

06 28 67 63 19