Aanbod

Bmindful Buiten: Doen & Zijn

Wil je ook nieuwe energie opdoen in Utrecht Oost?

Er is even een tijdelijke stop, zodra de lessen weer doorgaan staat het hier op de website.

Herken je dit?

Je weet dat deze stress niet goed voor je is

Je gaat dit zo niet lang meer volhouden. Er moet iets veranderen. Anders steven je regelrecht af op een (volgende) burn-out.

Hoe zou het zijn…

Laat mij je helpen weer overzicht en rust in je hoofd en lijf te krijgen. Laat mij je leren hoe je ontspannen en gefocust kunt werken zónder dat je over je grenzen gaat.

Bmindful Buiten: Doen & Zijn

Op deze unieke locatie in Utrecht Oost kan je tot je zelf komen en beschut buiten (bezig) zijn. De grote, wuivende bomen in de tuin geven rust en hebben een helende werking op je gestel.

We starten Buiten Doen & Zijn met een meditatie in de tuinzaal. De zachte kleuren in deze ruimte en het directe zicht op de schilderachtige tuin met subtiele groentinten, brengen je direct in een rustige staat. We zetten daarna deze rust en het stille mindful contact met jezelf voort in de grote tuin waar oude bomen staan en de natuur vrolijk zijn gang gaat.

Opgeladen naar huis

Bij Bmindful: Buiten Doen & Zijn gaat het niet om presteren of een doel te bereiken. Je oefent op een rustige manier om bij jezelf in het Nu te blijven, terwijl je bezig bent in de tuin. Je leert om je niet te verliezen in het doen, door steeds in het nu te blijven. Dat brengt rust en overzicht in je hoofd. Het opgeladen gevoel wat je hieraan overhoudt, neem je mee naar huis. Deze mindfulness oefeningen kun je daarna ook in je dagelijks leven toepassen.

Zo  leer je eenvoudig hoe je meer mindful kunt leven. Je leert steeds meer in de flow te zijn van ‘ontspannen doen’ in plaats van haasten en stressen. Een geweldige kwaliteit die jou in onze overprikkelde samenleving in balans houdt.

Praktisch

Kosten

Hoe zou het zijn om weer met nieuwe energie opgeladen thuis te komen?

Door Bmindful Buiten: Doen & Zijn

Voor wie?

06 28 67 63 19